Despre noi

Noi stim sa facem zambetul perfect!

Iar un zâmbet frumos este un zambet sanatos!

De peste 15 ani echipa ATDENT si-a facut o misiune din a oferi servicii stomatologice la cele mai inalte standarde pentru fiecare pacient in parte.

De la copii si adolescenti la adulti si seniori, pacientii care pasesc in clinica noastra beneficiaza de o consultatie si un plan de tratament personalizat, totul intr-o atmosfera placuta si relaxanta. Teama de dentist dispare, fiind inlocuita cu increderea in specialistii nostri, medici dedicati si cu o vasta experienta.   

La ATDENT tinem pasul cu progresul tehnologic si investim continuu in materiale de ultima generatie si aparatura moderna. Ne asiguram astfel ca toti pacientii au parte de solutii optime pentru problemele dentare, fie ca vorbim de tratarea unor simple carii sau de interventii chirurgicale complexe.

De-a lungul anilor ne-am remarcat prin grija fata de pacinet si pasiunea pentru stomatologie, iar cartea noastra de vizita sunt miile de pacienti fericiti si multumiti!

clinica stomatologica ATDent

De 15 ani sanatatea danturii dumneavoastra este obiectivul nostru numarul 1!

La noi, zambetul perfect la care visezi devine realitate. Iata pe ce ne bazam cand spunem asta:

Experienta profesionala! Ne mandrim cu echipa noastra de profesionisti, medici si tehnicieni cu zeci de ani de experienta, care sunt gata sa va redea confortul zambetului dumneavoastra natural. Colaboram atat cu specialisti in ortodontie pentru tratamente ortodontice cu rezultate imediate, cat si cu specialisti in chirurgie oro-maxilo-faciala care abordeaza tehnici de sofisticate precum FAST&FIX.

Aparatura de ultima generatie! Cabinetul este dotat cu aparatura de ultima generatie ce permite realizarea celor mai complexe tratamente stomatologice, precum tratamentele endodontice sub microscop. Materialele pe care le utilizam sunt de cea mai buna calitate, de la firme producătoare de materiale stomatologice renumite pe plan mondial.

Mediu curat si sigur! Siguranta dumneavoastra este importanta pentru noi, de aceea intreaga activitate se desfasoara intr-un mediu sigur. Sterilizarea instrumentarului se face conform ultimelor norme europene in domeniu, folosind autoclav clasa B. De asemenea, aparatele de sterilizare sunt verificate tehnic o data la trei luni de catre o firma autorizata.

Profesionisti in tehnica dentara! Asiguram calitatea lucrarilor protetice pe care le realizam in colaborare cu tehnicieni dentari cu o inalta calificare (laboratorul de tehnica dentara cu care lucram este certificat ISO).

Tratamente fara durere! E timpul sa spargem mitul conform caruia "mersul la dentist inseamna durere". Toate tratamentele din cabinetul nostru se fac sub anestezie. Consideram ca in momentul de fata, prin existenta unei game largi de anestezice extrem de performante, durerea in cazul tratamentelor stomatologice nu trebuie sa va mai dea batai de cap!

Tratamente personalizate! Fiecare pacient beneficiaza de un plan individual de tratament, adaptat particularitatilor sale. Chiar si persoanele care sufera de diverse afectiuni si din aceasta cauza se tem sa vina la dentist vor descoperi ca exista solutii sigure pentru a le reda sanatatea danturii. 

Asadar, zambetul dumneavoastra e pe maini bune cu noi!